Lite om upplevt och bekräftat om det yttre och inre landet (liksom; a så ligger landet ger vårdar folk med aspergers till svar).

https://www.youtube.com/watch?v=oDKijzaKL74
Våld på öppen gata-natialteatern. (dedikerad sedan nästan alltid gammal vän som dog i våras. aka Avalon)

När Tv-sjärnor bryter finns ingen väg tillbaks; i synnerhet när den ena inte visste den va det och ”sen kolla här, se telefonen, titta inte på mig men klipp så många foton du kan sen och fixa ciggen ja ger till dig efter du brunnit upp i affären” enbart var sånt som inte förstods men inte en envägs karta på hur det görs, utan hänsyn till den vars förmåga till vänskapen förstörs av sådant språk, och tror inget annat än såsom görs är i vänskap förgivet, djävligt men djävligare är övergivet. Därigenom, när så är där, idoget svälja, förstöras, lojalt stanna kvar. För det är vänskap för den som redan var det men alltid tvekade på svaret. Förbryllad över att få frågan ställd då ”ja” inte är rätta svaret på; vänskap förvissad genom det som var och löper med tiden”.
Vi, oss, de skulpterade människodjuren, pengar i kisset eller relationskärriärer genom pyramedspel och interaktiv sjukvårdsteater med koppar, tallrikar och tabletter, mediciner för husen prioriterat framför vad som finns i substansen och den metabola biokemin och som om hängivelse till terapier utan grund i diagnoser vore något sunt och istället snuddar vid tvångstillstånd i dialektik med det ovan nämnda. Vad är läkare, doktorer och mediciner i folks hus och hur funkar appen i bilen. Varför gå i skolan om det är förbjudet att nämna algoritmer som en uppenbart integrerat i hela livet? Är det svensken som tiger trots saltsjöbad och det nazityska förfineriet? Eller tog medicinen, kopparna och faten tekniken så förgiven utan att fatta att en algoritm kan vara allomfattande men begränsande liten inuti sin funktion? Trevlighet må hända tyda på kunskap om det förminskade livet men vägarna är långa , husen trånga, världen sägs vara liten men så ser vi också ut på den och är sällan i den dvs utanför vägarna, husen och den trevliga tiden som sipprar igenom
dampfolk, autister och cp:n med andras”knoppar och kusiner i sig” och den ständigt törstande människosilen.

Våld på öppen gata. – YouTube [144p]

Date
Categories
Tags
Permalänk
Status

Publicerad:6 juli, 2017

Okategoriserade

Bookmark the permalink

Kommentarer är avstängda, men du kan lämna en trackback: Trackback URL